Zé Roberto: "Voor titel moet Hamburg zich versterken"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Zé Roberto: "Voor titel moet Hamburg zich versterken"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hamburg SV doet het uitstekend in de Duitse Bundesliga. Het staat gedeeld op de eerste plaats met Bayer Leverkusen. Zé Roberto, middenvelder bij 'die Rothosen', weet echter dat de club zich zal moeten versterken wil het meedoen voor de titel.

Zé Roberto is van mening dat Hamburg SV zeker nog drie aankopen zal moeten doen in de winter als de club wil meedoen voor de titel. "Je hebt een grote selectie en ervaren spelers nodig als je succesvol wil zijn. We hebben nu meer spelers nodig en moeten meer kwaliteit inkopen", aldus de Braziliaan. Hamburg speelde voor het laatst kampioen in Duitsland in 1983.

In de zomerperiode zat Hamburg nochtans ook niet stil op de transfermarkt. Zo werden Robert Tesche, Marcus Berg, Eljero Elia, David Rozehnal (ex-Club Brugge) en Zé Roberto zelf naar de Hanzestad gehaald. Het is mede dankzij die aankopen dat Hamburg nu zo goed speelt.

HSV-trainer Bruno Labbadia weet dat hij momenteel wat beperkt is in zijn mogelijkheden en hij wilde daar ook al iets aan doen. Zo was Ebi Smolarek, momenteel zonder club, al op proef. "De vraag is of spelers die in de afgelopen maanden zonder club zaten, ons ook daadwerkelijk iets kunnen bijbrengen", had de oefenmeester zich al afgevraagd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties