Ronaldo mag Portugal niet aanmoedigen van zijn club

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Ronaldo mag Portugal niet aanmoedigen van zijn club
Foto: © SC

Cristiano Ronaldo mag niet afreizen naar Guimarães om Portugal aan te moedigen in de laatste maar ook erg belangrijke WK-kwalificatieinterland tegen Malta. Portugal kan in die wedstrijd mits winst naar de play-offs voor dat WK.

Cristiano Ronaldo kan een maand niet voetballen met een enkelblessure die hij opliep in de partij van vorige zaterdag tegen Hongarije. Bij zijn club Real Madrid zijn ze overigens absoluut niet blij met de gang van zaken. Ronaldo werd opgesteld terwijl een enkelletsel aan zijn rechtervoet nog niet volledig was genezen. Hij stond dan ook maar 26 minuten op het veld in de met 3-0-gewonnen partij.

Ronaldo mag van Real Madrid nu ook niet naar Guimarães afreizen om Portugal aan te moedigen. "We kregen inderdaad geen toestemming van Real Madrid. Ronaldo was er graag bij geweest, maar de club beslist er nu eenmaal anders over", aldus de Portugese keuzeheer Carlos Queiroz.

Onderzoek heeft ondertussen uitgewezen dat de blessure van Ronaldo is verergerd door te spelen tegen de Hongaren. Bij Real Madrid noemden ze het inzetten van de spits waaghalzerij. Ronaldo heeft ondertussen zelf aangegeven dat hij per se wilde spelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties