Dupré: "Ze kennen bij Lokeren niets van voetbal"

Mathias Dumarey
| 42 reacties
Dupré: "Ze kennen bij Lokeren niets van voetbal"
Foto: © SC

Frédéric Dupré (foto) heeft bij Lokeren lang de lippen stijf kunnen houden, maar nu heeft hij zich toch uitgelaten over zijn situatie. Hij slaat hard terug naar voorzitter Roger Lambrecht en co.

Frédéric Dupré zat niet in de kern van Lokeren voor de partij tegen Cercle Brugge. Voorzitter Roger Lambrecht zei toen dat hij wel zou zien of de verdediger nog terug zou komen. "De voorzitter mag denken wat hij wil", zegt Dupré nu in HLN. "Hij mag mij nog de slechtste voetballer in België vinden, daar heb ik geen probleem mee. Maar hij moet mij dat recht in het gezicht komen zeggen en niet breed in de pers uitsmeren", aldus de ex-speler van Zulte Waregem en Standard.

"Zijn uitspraken zijn er grof over. Door zo'n dingen te zeggen maakt hij mijn carrière kapot. En dat terwijl de trainer altijd tevreden was. Ik pik dit gewoonweg niet. Wat ik dacht toen ik de woorden van Lambrecht hoorde? Dat die man niets van voetbal kent. Ik zal niet zeggen dat hij me gebroken heeft, maar toch mentaal aangetast. De eerste dagen na zijn uitspraken heb ik ook niet meer getraind omdat ik er gewoon geen zin in had. Het is onrechtvaardig", gaat Dupré verder.

"Als je met 4-1 verliest in Gent, is dat niet alleen mijn schuld. Als je 11 op 33 haalt, moet je niet naar één speler kijken. Er zijn verschillende redenen voor al die tegengoals, maar ik kan toch moelijk beginnen met het beschuldigen van medespelers. Ik heb een gesprek met Lambrecht aangevraagd, maar ik wacht nog altijd. In Lokeren zijn zoveel dingen raar. Ik zie hier dingen die je zelfs in tweede klasse niet ziet. Hoe deze club wordt bestuurd, dat is pas onprofessioneel", is Dupré klaar en duidelijk. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties