Beckers: "Optrekken aan staande ovatie KV-aanhang"

De Nijs Michael
| 13 reacties
Beckers: "Optrekken aan staande ovatie KV-aanhang"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Spouwen Mopertingen verdween gisteren als laatste vierdeklasser uit de beker, maar de Limburgse club beleefde wel een hoogdag tegen KV Mechelen. De spelers reageerden dan ook tevreden na de partij.

Spouwen Mopertingen moest slechts nipt de duimen leggen voor KV Mechelen, de nummer drie uit de hoogste afdeling. Vooral Yves Beckers en Ruben Braeken beleefden een ongelukkig moment Achter de Kazerne. De laatst genoemde kreeg rood, terwijl Beckers in de fout ging bij het doelpunt van de thuisploeg. Toch reageerden beiden tevreden na de partij.

"Mununga liep tegen mijn knie op maar de ref interpreteerde dat als een tackle op de hiel. Echt balen, want ik maakte in de eerste helft geen fout en zat prima in de match", doet Braeken zijn verhaal in HBvL.

"Ik kon eerst aan de bal, maar via mijn rechtervoet kreeg de bal een tik en sprong via mijn linkervoet weg", komt Beckers terug op zijn fout bij het KV-doelpunt. "Ik had die bal gewoon moeten wegtrappen, maar de druk werd groot en iedereen zat op zijn tandvlees. Maar aan de staande ovatie van de KV-supporters moeten we ons optrekken."

"Organisatorisch en positioneel speelden we een prima partij, maar na dit scenario hou je er toch een wrang gevoel aan over", sakkert trainer Beuls. "Jammer van dat foutje van Yves, die niet moest kappen op dat moment. Anders had KV nooit een goal gekregen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties