Vargas: "Blij dat ik steeds belangrijker word"

Nico Wieme
| 38 reacties
Vargas: "Blij dat ik steeds belangrijker word"
Foto: © SC

Ronald Vargas kroonde zich tegen Sint-Truiden tot matchwinnaar bij Club Brugge. De Venezolaan heerste op het Brugse middenveld en scoorde bovendien ook nog eens de winninggoal.

Ronald Vargas voelde zich als een vis in het water tegen STVV. De Clubmiddenvelder werd tien minuten voor tijd vervangen door Wesley Sonck. “Ik heb geen probleem met die vervanging”, zei een stralende Vargas. “Ik weet dat ik niet altijd en alle minuten kan spelen. Het is een aangename druk om mee om te gaan. Ik had trouwens wat last aan de adductoren.”

 

Was dit een super Vargas die we aan het werk hebben gezien? “Neen, een gewone Vargas”, bleef de Venezolaan bescheiden. “Ik voel mij momenteel heel goed bij blauw-zwart. De club volgt mij medisch goed op en de coach laat mij rusten wanneer dat nodig is.”

 

Club leek tegen de Kanaries lange tijd niet door de bezoekende muur te geraken, maar Vargas brak de ban. Weliswaar met een omstreden doelpunt. De bezoekers claimden een fout van Ryan Donk op Simon Mignolet. “Volgens mij is er niets gebeurd bij dat doelpunt. We hebben vandaag een beetje geluk gehad en ik ben blij dat ik steeds belangrijker word voor dit Club Brugge”, eindigde Vargas met een brede lach op zijn gezicht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties