Engelse pers linkt Mancini aan Liverpool

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Engelse pers linkt Mancini aan Liverpool
Foto: © SC

FC Liverpool verkeert in een sportieve crisis en de stoel van coach Rafael Benitez wankelt als nooit tevoren. Volgens The Daily Mail wordt Roberto Mancini (foto) al naar voren geschoven als opvolger voor de Spanjaard.

Liverpool doet het niet goed in de Engelse competitie en ook in de Champions League loopt het niet bepaald op wieltjes. Deze week spelen 'The Reds' een erg belangrijke partij in en tegen Olympique Lyon. Verliezen maakt kwalificatie voor de volgende van het kampioenenbal een heel pak lastiger.

Liverpool verloor in eigen land ook al vijf competitiewedstrijden en is ook al uitgeschakeld in de League Cup. Daarom wordt al volop gespeculeerd over een ontslag van Rafael Benitez die het heilige vuur in zijn elftal niet echt meer lijkt te kunnen aanwakkeren. Ook heeft hij de pech dat sleutelspelers als Steven Gerrard en Fernando Torres om de haverklap geblesseerd zijn waardoor het elftal niet draait. De opvolging zou uit Italië moeten komen in de persoon van Roberto Mancini. Die was werkzaam bij Inter Milaan maar moest met een stille wenk opstappen om de komst van José Mourinho mogelijk te maken.

Mocht Benitez in de eerstkomende dagen ontslagen worden, hoeft hij nog niet te panikeren. In Madrid zit coach Manuel Pellegrini na amper drie maanden alweer op de wip en Florentino Perez ziet in Benitez nu al de gedroomde opvolger.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties