Groep K: PSV gelijk, Sparta Praag wint bij Cluj

Nico Wieme

PSV Eindhoven is in Denemarken niet voorbij FC Kopenhagen geraakt. In dezelfde groep versloeg Sparta Praag in de blessuretijd CFR Cluj.

FC Kopenhagen - PSV: 1-1

Zes minuten voor de rust benutte Gronkjaer een strafschop om de Denen met 1-0 de kleedkamers in te sturen. In de loop van de tweede helft bezorgde Dzsudzsak de Nederlanders nog een punt. In de allerlaatste minuut mocht Simons nog invallen voor Reis.

CFR Cluj - Sparta Praag: 2-3

Nog voor het kwartier verstreken was, had Holenda Sparta Praag al een dubbele voorsprong bezorgd. Iets over halfweg de eerste helft zorgde Traore voor de aansluitingstreffer. In de slotminuut van de wedstrijd leek Sparta de zege nog uit handen te geven toen Dubarbier de 2-2 scoorde, maar vlak voor affluiten zorgde Wilfried ervoor dat de Tsjechen de drie punten mochten meenemen naar huis.

PSV blijft aan de leiding in groep K met acht punten, op de voet gevolgd door Sparta Praag dat één punt minder telt. Kopenhagen staat nu alleen derde met vier eenheden en Cluj sluit de groep met drie punten. (AN)