Di Maria ontkent transfergeruchten naar Engeland

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Di Maria ontkent transfergeruchten naar Engeland

Angel Di Maria bevindt zich momenteel in een kleine storm. De jonge Argentijn zegt wel enkel met Benfica bezig te zijn, maar staat wel in de Engelse tabloids met quotes over een transfer naar de Premier League.

De Benfica-fans zijn ontgoocheld in Angel Di Maria, maar zelf beweert de spits dat hij nooit door een Engelse journalist is geïnterviewd. "Ik ben echt verrast door die berichten. De waarheid is dat ik dit allemaal niet heb uitgesproken en dat ik zelfs nooit ben ondervraagd door de desbetreffende kranten. Ondanks alle berichten die verschijnen, kan ik de fans verzekeren dat ik enkel maar met Benfica bezig ben", aldus Di Maria.

Di Maria speelt een uitstekend seizoen in Portugal en staat met stip genoteerd bij Manchester City om er de Braziliaan Robinho op te volgen mocht die naar FC Barcelona vertrekken. Volgens de Engelse tabloids zou de deal al afgerond zijn. De Benfica-voorzitter ontkent dit echter en verzekert de fans dat Di Maria ook na de winterstop nog in de Portugese hoofdstad zal voetballen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties