Vader Lukaku: "Elke dag een superbod voor Romelu"

De Nijs Michael
| 19 reacties
Vader Lukaku: "Elke dag een superbod voor Romelu"
Foto: © SC

Romelu Lukaku is dit seizoen helemaal ontbolsterd bij Anderlecht. De zestienjarige aanvaller moet in de topschutterslijst enkel Standardspits Milan Jovanovic voor laten gaan. Volgens zijn vader komen er heel wat ploegen aankloppen voor de jongeling.

"Er gaat geen dag voorbij of ze bellen mij met een superbod voor Romelu", vertrouwt Roger Lukaku Knack toe. "Ik wil dat Romelu zijn studie afmaakt. Dat zou betekenen dat hij nog anderhalf jaar blijft. Voor mij hoeft hij ook dan nog niet weg, maar de realiteit kan anders zijn. Als Anderlecht in de zomer een superbod krijgt, sluit ik niet uit dat het daarop ingaat. Dat is een scenario waar we rekening mee moeten houden."

"Onlangs zei een commentator dat Romelu 30 miljoen euro waard is. Romelu lag op de grond van het lachen", aldus zijn vader. "Hij zit goed in zijn vel. Zo'n bedragen blijven erg abstract voor hem. De managers zijn verschrikkelijk. Ze krijgen van mij het nummer van Romelu's manager. Dat ze die maar lastig vallen."

"Ja, Chelsea heeft ons een bedrag geboden om Romelu naar daar te laten gaan", bevestigt Roger Lukaku nog. "Hoeveel dat was? Heel erg veel. Maar we hebben er geen spijt van dat we neen zeiden. Romelu had bij Chelsea niet in de ploeg gestaan, nu gaat zijn spel er met rasse schreden op vooruit: de juiste keuze."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties