Redknapp wil met Spurs naar het kampioenenbal

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Redknapp wil met Spurs naar het kampioenenbal
Foto: © SC

Harry Redknapp, de manager van Tottenham Hotspur, wil maar wat graag naar de Champions League met de Londense club. 'The Spurs' doen het momenteel voortreffelijk in de Premier League met een derde plaats.

"Ik zou me veel liever kwalificeren voor de Champions League, dan een prijs te winnen in de plaats", zegt Tottenham-manager Harry Redknapp naar aanleiding van het treffen met Manchester United in de League Cup. Redknapp is van plan om met een B-team aan te treden omdat hij per se de goede klassering in de Premier League wil behouden.

Redknapp is er ook van overtuigd dat Tottenham goede papieren heeft om te eindigen bij de eerste vier. "Een cup kan je winnen mits wat geluk, maar een plaats op de ranglijst wordt bepaald door de prestaties die over een heel jaar geleverd zijn. Ik ga niet zeggen dat we het zullen halen, maar we maken zeker een grote kans. Voor ons zou het in ieder geval de best mogelijke prestatie zijn. De titelrace gaat tussen Chelsea en Manchester United, daarna komen wij", besluit Redknapp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties