Jacobs: "Heb het moeilijk met Frutos' truitje"

Jacobs: "Heb het moeilijk met Frutos' truitje"
Foto: © SC

Anderlecht ging zondagavond met 1-3 winnen bij Cercle Brugge, maar toch stond het gezicht van Ariël Jacobs na afloop van de partij op onweer. De oefenmeester was totaal niet tevreden met het geleverde spel en ergerde zich ook aan Nicolas Frutos.

"Ik ben helemaal niet tevreden over onze manier van spelen", vertelde trainer Jacobs bij Sporza. "Dat heb ik na de match ook meteen aan de spelers gezegd. We maken het onszelf moeilijk en dat kost veel energie. Dat is onbegrijpelijk. Ik denk dat het hoog tijd wordt dat we voor de spiegel gaan staan. Toch moeten we ook niet veralgemenen op basis van één wedstrijd. We hebben de afgelopen matchen ook goede momenten gehad."

Anderlecht verkreeg uiteindelijk zekerheid via Nicolas Frutos. De Argentijn maakte bij zijn wederoptreden meteen zijn eerste competitiedoelpunt in exact een jaar en vierde dat met een dankwoordje voor dokter Mendoza op zijn shirt. "Daar heb ik het toch moeilijk mee", reageerde Ariël Jacobs. "Ik was wel blij voor hem, maar door de manier van vieren en de tijd die je daar vooraf insteekt, krijgt het voor mij toch een negatieve connotatie." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties