Luca Toni wil terug naar de Serie A

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Luca Toni wil terug naar de Serie A
Foto: © SC

Bayern-spits Luca Toni heeft bevestigd wat iedereen allang voorspelde: hij wil Bayern verlaten aan de winterstop. Zijn relatie met trainer Louis Van Gaal is al een tijdje verzuurd.

Luca Toni heeft heimwee naar Italië en wil Bayern inruilen voor de Italiaanse Serie A. AS Roma toonde al interesse. De ex-spits van Fiorentina leeft in München op gespannen voet met trainer Van Gaal en stuurt aan op een transfer.
 
"Ik mis Italië, de fans, mijn vrienden en mijn moeder. Ik weet nog niet voor welke club ik zal spelen, maar ik keer alleszins terug naar Italië, liefst al tijdens de winterstop. Mijn verblijf in Duitsland was een fout en het zal mij waarschijnlijk ook het WK in Zuid-Afrika kosten. Maar ik zal niet opgeven, wie weet mag ik zo toch nog stiekem hopen op een selectie. Na mijn voetbalcarrière zou ik graag een zakenman in de modewereld worden", aldus de aanvaller.

Dinsdag speelt Bayern toevallig genoeg in Italië tegen Juventus op de laatste speeldag van de groepsfase in de Champions League. Maar Luca Toni zal zo goed als zeker niet in de kern opgenomen worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties