De Camargo: "Zitten met hoofd bij tweede plaats"

Steurbaut Kersten
| 36 reacties
De Camargo: "Zitten met hoofd bij tweede plaats"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Igor De Camargo is klaar voor de strijd tegen AZ. De aanvaller is volledig hersteld van zijn teenblessure en wil de Rouches terug naar betere periodes leiden. Te beginnen met de kwalificatie voor de achtste finales van de Champions League.

Dé match van het jaar wordt wel eens gezegd. De Camargo wil die woorden niet horen.  “Ik ben het volledig eens met het grote belang van dit duel, maar hopelijk wordt het niet dé wedstrijd van het jaar”, zegt de aanvaller in HLN. “Dat zou immers betekenen dat er voor de rest weinig of niets meer te beleven valt.”

Standard staat voor een momentum, hoopt De Camargo. “Dit kan de aanzet worden van een betere periode, waarin ik ons ook in de nationale competitie opnieuw aan de oppervlakte zie komen. Het seizoen is nog lang. We hebben klappen gekregen, maar we zijn niet uitgeteld.”

Standard kan nog tweede worden, maar ook een definitieve verwijdering van het Europese toneel is mogelijk. De Rode Duivel wil echter geen rekening houden met doemscenario’s. “Het engste scenario zou zijn dat Arsenal wint van Olympiakos en wij geen afstand kunnen nemen van AZ, waardoor we de achtste finales van de Champions League mislopen. We zitten met onze gedachten wel degelijk bij de tweede plaats en niet de derde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties