Manchester United zwaar onderuit

Gert-Jan Weyters
| 6 reacties
Manchester United zwaar onderuit
Foto: © SC

Fulham heeft voor een stunt gezorgd in de Premier League. Het won van Manchester United met 3-0. Stadsgenoot City won van Sunderland na een wedstrijd vol spektakel.

Als Chelsea morgen wint van West Ham staat Manchester United al op zes punten. Danny Murphy, Bobby Zamora en Damien Duff deden de netten trillen voor Fulham. United kwam aan de aftrap met een vertimmerde defensie. Ritchie De Laet kwam aan de aftrap, maar werd bij een 2-0 achterstand naar de kant gehaald.

Tottenham boekte een 0-2 overwinning tegen Blackburn. Peter Crouch werd de held van de dag voor de Londenaars met twee doelpunten. Tottenham klimt naar de vierde plaats.

Aston Villa won met het kleinste verschil van Stoke City. John Carew maakte op het uur het enige doelpunt. Door de overwinning nadert Villa tot op twee punten van Manchester United.

Manchester City - Sunderland werd een wedstrijd die men nog lang zal herinneren. The Citizens kwamen op een vroege 2-0 voorsprong, maar konden het niet vasthouden. John Mensah en Henderson brachten de bordjes weer in evenwicht. Craig Bellamy bracht City opnieuw op voorsprong, maar Sunderland kwam opnieuw langszij. Het was bibberen voor de thuisploeg tot de 69ste minuut, Roque Santa Cruz maakte zijn tweede van de avond en schenkte City de drie punten. Vincent Kompany kon rekenen op een invalbeurt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties