Nieuwe uitschuiver Liverpool bij rode lantaarn

Steurbaut Kersten
| 10 reacties
Nieuwe uitschuiver Liverpool bij rode lantaarn
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool slaagt er maar niet in om het juiste spoor te vinden. De Reds gingen zaterdag met het schaamrood op de wangen onderuit bij rode lantaarn Portsmouth. Het werd 2-0. Anthony Vanden Borre kwam niet in actie.

De troepen van Rafael Benitez leverden in Pompey een slappe pot voetbal en kwamen na een halfuur op achterstand. Glen Johnson werkte het leer achterin slecht weg. Nadir Belhadj maakte er met een schitterende knal uit een scherpe hoek 1-0 van.

De zwakke prestaties bezorgen Liverpool blijkbaar veel frustraties. Javier Mascherano werd na een vuile tackle op Tal Ben Haim met rood naar de kleedkamers gestuurd. Fernarndo Torres ontsnapte na rust aan een gelijkaardige sanctie voor een elleboogstoot aan diezelfde Ben Haim.

In de slotfase zakte Liverpool nog verder weg in het moeras. Frederic Picquionne was sneller op de bal dan Jamie Carragher en devieerde een voorzet van Yebda overhoeks voorbij Pepe Reina.

Bij winst van Chelsea volgt Liverpool al op zestien punten van de competitieleider. Portsmouth doet een goede zaak in de strijd om de degradatie. Anthony Vanden Borre zat niet in de selectie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties