Zulte Waregem - Cercle nog niet uitgesteld?

Nico Wieme
| 22 reacties
Zulte Waregem - Cercle nog niet uitgesteld?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Wordt de bekerwedstrijd tussen Zulte Waregem en Cercle Brugge uitgesteld? De Waregemse waarnemend burgemeester zou dat beslist hebben, maar Zulte Waregem ontkent.

Volgens Zulte Waregem is er nog geen definitieve beslissing genomen over de bekerwedstrijd. Het is dus afwachten of de match al dan niet doorgaat.

Scheidsrechter Jérôme Efong Nzolo heeft dinsdagavond het veld al geïnspecteerd, maar nam nog geen beslissing. De Waalse ref zou woensdagmiddag om 12.30 uur een laatste keuring houden.

Cercle Brugge reageerde, nog vóór een eventuele afgelasting, bijzonder ontstemd. "De stad Waregem (eigenaar van het stadion) en de twee clubs hebben de bond gevraagd om de match te verplaatsen naar 13 januari, maar vreemd genoeg bleef de KBVB doofstom voor die vraag. De grasmat ligt bedolven onder pakken sneeuw. Als de match doorgaat, is het niet de keuze van beide ploegen."

Waarnemend burgemeester Rik Moens heeft dan maar zijn verantwoordelijkheid genomen en besliste om het duel "om veiligheidsredenen" uit te stellen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties