Torres: "Benitez ontslaan is niet de oplossing"

Ward Callens
| 8 reacties
Torres: "Benitez ontslaan is niet de oplossing"
Foto: © SC

Liverpool is aan een kwakkelseizoen bezig. Hierdoor komt de positie van trainer Rafa Benitez bij de club steeds meer ter discussie te staan. Liverpool-spits Fernando Torres steunt zijn coach en zoekt de oplossing elders.

Liverpool maakt tot op heden een teleurstellend seizoen door. De club werd onlangs uitgeschakeld in de Champions League en in de Premier League zijn de Reds beland in de anonieme middenmoot.

Vanuit verschillende hoeken gaan dan ook stemmen op om trainer Rafa Benitez de laan uit te sturen in de hoop het tij te doen keren. Sterspeler Fernando Torres denkt daar echter anders over. “Ik denk niet dat het ontslaan van de trainer de oplossing is,” zegt hij op de BBC.

De Spaanse sterspeler zoekt de oplossing elders: “We hebben nieuwe spelers nodig. Maar de situatie is moeilijk omdat we het geld niet hebben om de beste spelers aan te trekken. Ik heb vertrouwen in het team dat er nu staat. We zijn zeker goed genoeg want afgelopen seizoen brachten we met dezelfde ploeg heel mooi voetbal.”

Torres is er ten slotte van overtuigd dat Liverpool uit het dal zal kruipen. “Het is een moeilijke periode, maar elke topclub ter wereld maakt zo’n periode mee. Net als elke andere topclub zal Liverpool hier ook weer uitkomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties