Ballack: "Spelletjes Mourinho zullen niet helpen"

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Ballack: "Spelletjes Mourinho zullen niet helpen"
Foto: © SC

Het lot verbond afgelopen vrijdag Chelsea FC en Inter Milaan aan elkaar in de achtste finale van de Champions League. José Mourinho ontmoet zo zijn oude ploeg en begint nu al mentale spelletjes te spelen.

De wedstrijd tussen Inter Milaan en Chelsea is een kraker in de achtste finale van de Champions League. Inter-trainer José Mourinho liet verstaan dat een terugkeer naar Stamford Bridge hem weinig doet en hij voegde er aan toe dat hij ook geen beelden hoefde te zien van de tegenstander omdat hij de spelers van Chelsea toch al kent. Michael Ballack (foto boven) vindt de uitspraken best grappig en is niet onder de indruk van de mentale spelletjes van de Portugese oefenmeester.

"Het is een deel van zijn werk, maar we zijn enkel maar gefocust op onszelf. We hebben nog niet veel gesproken over de manier waarop we Inter zullen bekampen, maar als de wedstrijd dichterbij komt, zal dat wel nog genoeg gebeuren. We kennen José, maar hij kent ons ook en dat werkt niet in ons voordeel. Het is een geweldige wedstrijd en we kijken er naar uit om het duel te spelen", aldus Ballack.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties