Geraerts: "Verbist sloeg alles uit zijn doel"

Nico Wieme
| 14 reacties
Geraerts: "Verbist sloeg alles uit zijn doel"
Foto: © SC

Karel Geraerts speelde een ijzersterke wedstrijd op het middenveld van Club. Op de koop toe tekende de Limburger voor de gelijkmaker aan tegen Cercle en bood hij Wesley Sonck de winninggoal op een presenteerblaadje aan.

“Onze eerste helft was niet goed”, gaf Karel Geraerts volmondig toe. “Er was een slechte opbouw van achter uit. De tweede helft hebben we Cercle vastgezet op eigen helft. Zij beperkten zich dan uitsluitend tot de counter. Uiteindelijk hebben wij verdiend gewonnen.”

 

De wedstrijd werd gekenmerkt door een aantal opstootjes, maar dat hoort er volgens Geraerts bij. “Het is niet voor niets een derby. Tenslotte bleef alles nog binnen de perken.”

 

De Clubmiddenvelder had een bepalende rol in deze Brugse strijd. Hij maakte de gelijkmaker en gaf de voorzet bij het winnende doelpunt van Wesley Sonck. “Dat doet mij deugd. Maar ik ben ook blij voor ‘Wes’. Het is voor hem niet makkelijk om zijn bankzitterstatuut te aanvaarden, maar wij hebben hem echt wel nodig.”

 

Tot slot stak Geraerts nog een pluim op de hoed van Cercledoelman Bram Verbist. “Hij is de man van de match. Hij sloeg zo goed als alles uit zijn doel. Met nog een kwartier te gaan zijn we aan een waar slotoffensief begonnen. Gelukkig hebben we Verbist dan toch nog twee keer kunnen kloppen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties