Geraerts: "Winnen op Kortrijk een must"

Nico Wieme
| 10 reacties
Geraerts: "Winnen op Kortrijk een must"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge boekte in extremis een zege tegen Cercle. Woensdagavond wacht de Bruggelingen nog een zware dobber op het veld van Kortrijk. Dat beseft ook Karel Geraerts.

Met de gelijkmaker een kwartier voor tijd effende een sterk spelende Karel Geraerts het pad voor Club naar een late zege tegen Cercle. Om 2010 af te sluiten wacht blauw-zwart een moeilijke verplaatsing naar Kortrijk.

 

“Dat wordt inderdaad geen makkelijke match”, vertelde Geraerts aan Voetbalkrant. “Vergeet niet dat wij in vergelijking met de meeste andere ploegen uit de Pro League ongeveer tien matchen meer gespeeld hebben. Dat begint door te wegen en is geenszins te onderschatten.”

 

Wat verwacht je van de match tegen KV Kortrijk? “We moeten daar gewoon winnen. Dan kunnen we terugblikken op een goede eerste ronde. Al besef ik dat we het daar niet op een presenteerblaadje zullen krijgen. Mijn vriendin is van Kortrijk, zij heeft mij al verteld dat de match tegen ons enorm leeft.”

 

Het wordt ook een blij weerzien met Glenn Verbauwhede. “Ja, die zal zeker extra gemotiveerd om ons te tonen wat hij kan. Ik denk dat Glenn nu al niet meer slaapt. (lacht).” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties