Guardiola wil David Silva om Henry te vervangen

Mathias Dumarey
| 9 reacties
Guardiola wil David Silva om Henry te vervangen
Foto: © SC

Het is nog niet bekend of er bij FC Barcelona veel zal veranderen tijdens de wintertransferperiode, maar mocht Thierry Henry zijn biezen pakken, dan is Valencia-speler David Silva (foto) kandidaat om naar Camp Nou te verhuizen.

De Spaanse sportkrant AS meldt dat Barcelona-trainer Josep Guardiola gecharmeerd is door de kwaliteiten van David Silva. De Valencia-middenvelder zou Lionel Messi en Zlatan Ibrahimovic moeten bijstaan in de aanval. Silva zou in de Catalaanse hoofdstad Thierry Henry moeten opvolgen. De Fransman heeft op het einde van dit seizoen een aflopend contract. De Fransman heeft eerder al te kennen gegeven dat hij volgend seizoen in de Major Soccer League aan de slag wil gaan. Na het WK in Zuid-Afrika zou hij naar de Verenigde Staten verhuizen.

Het is bekend dat Valencia, straks in februari ook nog tegenstander van Club Brugge in de Europa League, omwille van de penibele financiële situatie spelers zou moeten verkopen. David Silva en schutter David Villa zijn voetballers die de club uit de sinaasappelstad veel geld zouden moeten opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties