Harold Meyssen kapt met voetbal

De Nijs Michael
| 7 reacties
Harold Meyssen kapt met voetbal
Foto: © SC

Harold Meyssen hangt zijn schoenen aan de haak. De voormalige voetballer van onder meer Eendracht Aalst, Cercle Brugge en Standard houdt het na allerhande blessureleed voor bekeken bij derdeklasser RC Mol-Wezel.

"De voortdurende blessures en de trainingsarbeid worden me wat te veel", vertelt Meyssen in HNB. "Daarom is het beter om de schoenen nu aan de haak te hangen. Normaal had ik mijn carriëre bij tweedeprovincialer Dilsen, mijn woonplaats, afgesloten. Omdat ik in de tweede seizoenshelft vorig seizoen een paar beslissende wedstrijden speelde, besloot ik nog een extra jaartje door te gaan."

"Ik kon dit jaar echter niet meer mijn stempel drukken en ook het zware trainingsregime met vier trainingen per week werd me wat te veel", aldus Meyssen. "Bovendien miste ik te veel wedstrijden van mijn zoon Yentl (actief bij de U13 van PSV) en dat werd zwaar om te dragen. Mijn carriëre is afgelopen terwijl de zijne nog moet beginnen. Ik zal mij vanaf nu intensief met zijn verdere ontwikkeling als voetballer bezighouden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties