Transferdagboek 4/1: Drenthe, Vieira, Benzema en Kewell

Steurbaut Kersten
| 2 reacties
Transferdagboek 4/1: Drenthe, Vieira, Benzema en Kewell
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Manchester United toont interesse in AS Roma-doelman Doni, meldt de Italiaanse krant Il Tempo. Hij moet de opvolger worden van Edwin Van der Sar. Een andere speler van AS Roma, de Braziliaan Cicinho, wil dan weer naar Sao Paulo in zijn thuisland.

Barcelona heeft de namen van Miguel Veloso (Sportin Lissabon) en Ibrahim Afellay (PSV Eindhoven) op zijn lijstje gezet, weet de Spaanse sportkrant Marca.

AC Milan richt zich volgens Kicker op de Duitse markt. Zo zouden Edin Dzeko (Wolfsburg) en Guy Demel (Hamburger SV) in de belangstelling staan van de Rossoneri. Die laatste zou een eventueel vertrek van Kaka Kaladze moeten opvangen. Dzeko staat al langer op het lijstje van Milan.


Christian Molinaro zou Juventus kunnen verlaten voor Stuttgart. Na de transfer van Ludovic Magnin naar Zürich en de afwezigheid van Artur Boka (Africa Cup) heeft de Duitse club niet al te veel linksachters op overschot. Ook Christian Fuchs van Bochum staat op het verlanglijstje ven Stuttgart, meldt de Duitse pers.

Bij een vertrek van Cristian Molinaro heeft Juventus drie poteniële vervangers in het hoofd: Royston Drenthe (Real), Dossena (Liverpool) en Luciano Zauri (Sampdoria). Dat meldt Tuttosport.

Volgens The Daily Mail is Patrick Vieira een optie voor Manchester City. De Franse middenvelder zou gehuurd worden tot het einde van het seizoen.

Manchester Evening News zegt dat Manchester United Karim Benzema tot het einde van het seizoen wil huren van Real om in juni te praten over een definitieve overgang.

Zenit Sint-Petersburg zou interesse tonen in Harry Kewell, de 32-jarige Australische aanvaller van Galatasaray.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties