Kompany: "We kijken enkel nog naar boven"

Kompany: "We kijken enkel nog naar boven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City won maandag vlot van Blackburn Rovers. De club van onder meer Vincent Kompany klimt daarmee naar de vierde plaats, die recht geeft op Champions League-deelname. "We kijken enkel nog naar boven", reageert de ambitieuze Belg.

"Nu we deze thuismatch gewonnen hebben, hebben we het in eigen handen", analyseert Kompany. "Ik zie geen andere teams die daar meer kans op zouden maken. We maakten een slechte periode door als gevolg van meerdere blessures, maar daar werd nauwelijks over gesproken."

 

"Als bij Manchester United een paar spelers ontbreken, zeggen de mensen meteen dat ze niet op volle kracht spelen", weet de Rode Duivel. "Maar bij City is er kwaliteit genoeg om de vacante plaatsen in te nemen. Na mijn blessure kwam ik in het team door blessures bij ploegmaats. Maar ik voel me wel eerste keus. Ik moet geloven dat ik het team iets bijbreng."

"Het gaat niet om elf spelers, maar om achttien of meer", looft Kompany de hele groep op de clubsite. "We hebben een sterk team en daarom zullen we ook succes boeken. Ons kloppen is moeilijk, dat is al het halve werk gedaan. En we zullen nog beter worden. We kijken alleen naar boven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties