Ferrara: "Zeg me als ik het probleem ben"

Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Ferrara: "Zeg me als ik het probleem ben"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat niet goed met Juventus. Na nieuwjaar haalde de club slechts drie op negen in de Serie A.

Vanmiddag verloor Juventus opnieuw, ditmaal met 1-0 bij Chievo Verona. Trainer Ciro Ferrara weigert echter zelf de handdoek te gooien, al wordt de druk stilaan onhoudbaar.

"Als ik het probleem ben, zal de club me dat wel vertellen. Maar ik weiger op te geven. Ik probeer te analyseren waarom we verloren hebben. De jongens waren erg teleurgesteld. Niemand wil dit. Maar het schijnt gewoon niet te lukken voor ons dit seizoen."

"De bestuurders zullen zelf moeten beslissen hoe het komt. Ligt het aan de trainer, aan de spelers, aan een combinatie van de twee. Ik zal het wel horen dan."

"De mensen zijn gewoon Juventus te zien winnen. Als dit dan niet gebeurt, is het een ontgoocheling. We tellen nu al zeven nederlagen, dat is gewoon te veel naar onze normen. Ik probeer samen met de club naar oplossingen te zoeken."

"Dit is gewoon een negatieve periode, maar ik geloof nog steeds dat we eruit kunnen geraken. Ik ga ook geen excuses zoeken door de afwezigen aan te halen. Er zijn spelers die gewoon niet in vorm zijn en de keuze is op dit moment beperkt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties