Clement: "Het loopt stroever zonder Haroun"

Gert-Jan Weyters
| 70 reacties
Clement: "Het loopt stroever zonder Haroun"
Foto: © SC

Op de blog van Jupiler Pro League laat Philippe Clement zijn licht schijnen over de laatste ontwikkelingen bij Germinal Beerschot.

Op de blog doet Clement ondermeer zijn verhaal over de zware nederlaag tegen Cercle Brugge. Doelman Tome Pacovski was toen na afloop de kop van jut. "Het klopt dat Pacovski niet zijn beste match keepte, maar dat beseft hij zelf ook. In de kleedkamer vertelde hij ons dat hij zich verantwoordelijk voelde voor de nederlaag", aldus Clement.

"Maar we verwijten hem niks. Een wedstrijd win of verlies je met heel de ploeg. We zullen nooit iemand de zwarte piet toeschuiven. We hebben trouwens ook al heel veel aan hem te danken. Onze doelman heeft ook al heel wat punten voor ons gepakt. "

De verdediger geeft wel aan dat sinds de blessure van Faris Haroun het minder loopt bij de Ratten. "Sinds zijn blessure loopt het inderdaad wat stroever. Toen hij erbij was, speelden we wekenlang met hetzelfde elftal, waren er automatismen. Nu is het moeilijker om de ideale mix te vinden. Een zelfde type als hij hebben we niet in onze kern. Gelukkig is zijn enkelblessure verleden tijd. Deze week traint hij opnieuw mee en vijzelt hij zijn conditie op. Zijn terugkeer zal voor zeer binnenkort zijn", besluit Clement.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties