Mathijssen: "Niet alles of niets tegen Roeselare"

Nico Wieme
| 10 reacties
Mathijssen: "Niet alles of niets tegen Roeselare"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen sprak van een pijnlijke nederlaag tegen Roeselare, maar wil er ook niet meer belang aan hechten dan nodig. De Lokerencoach ziet nog mogelijkheden voor zijn team.

“Als je ziet welke actie de club op het getouw heeft gezet voor de supporters, dan kan je alleen maar spreken van een pijnlijke avond”, zei Jacky Mathijssen na afloop van de 1-4-nederlaag tegen Roeselare. “Ook de technische staf is twee dagen op afzondering geweest om deze wedstrijd zo goed mogelijk voor te bereiden. Jammer genoeg moet je dan vaststellen dat je niet goed genoeg was.”

 

“Lokeren haalde niet het niveau van de voorbije weken. Dat is ontgoochelend. Je denkt dat je de goede weg op bent, maar dan blijkt de realiteit anders te zijn. Dat we niet in ons spel kwamen, is uiteraard ook de verdienste van Roeselare. Van sommige spelers had ik meer verwacht, maar die zaten niet in de match”, aldus de Maaslander.

 

Mathijssen weigerde te spreken van een alles-of-nietsmatch. “Ik heb altijd gezegd dat het een belangrijke wedstrijd was tegen Roeselare, maar het was zeker niet alles of niets. Natuurlijk hadden we graag gewonnen, maar er resten ons nog zeven matchen. De groep is nu aangeslagen; we zullen volgende week veel werk hebben op het mentale vlak.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties