Transferdagboek 24/1: Pienaar, Torres, Babel
Gert-Jan Weyters
| 2 reacties
Transferdagboek 24/1: Pienaar, Torres, Babel
Foto: © SC

Tijdens de wintermercato duiken er overal transfergeruchten op. Voetbalkrant.com houdt voor u de internationale pers in het oog en serveert u de interessantste pistes.

Volgens The People bereid Manchester City een bod voor van liefst honderd miljoen euro op Fernando Torres. Hoewel de Spanjaard een van de topspelers is, is het de vraag of Liverpool een dergelijk bod kan weigeren.

The Sunday Times zegt dan weerdat Bayern München Steven Pienaar op het oog heeft als opvolger van Franck Ribéry. Coach Louis van Gaal kent de kleine Zuid-Afrikaan nog van diens periode bij Ajax.

Volgens The People toont Arsenal meer dan gewone belangstelling voor Ryan Babel van Liverpool. Arsène Wenger zou de Nederlander graag naar Londen halen. Volgens dezelfde krant is ook Birmingham City in de race voor de international.

Martin Cáceres wil langer bij Juventus blijven. De verdediger wordt dit seizoen gehuurd van Barcelona en hoopt nu dat Juve hem deze zomer definitief wil overnemen. Cáceres moet zo'n elf miljoen euro kosten, zo weet Tuttosport.

Armin Veh wil Ederson naar Wolfsburg halen. Volgens Bild heeft de 24-jarige Braziliaanse spelmaker evenwel zijn zinnen op Italië gezet.  

Blackburn Rovers vertoont interesse in Yildiray Bastürk van Stuttgart, zo meldt The Times. De Turkse international is één van de grootverdieners bij Stuttgart, maar komt niet van de bank. Stuttgart wil dan ook horen naar het voorstel van de Engelse club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties