VC Kerkhoven in financiële problemen

Manuel Gonzalez
| 3 reacties
VC Kerkhoven in financiële problemen
Foto: © SC

De Limburgse derdeprovincialer VC Kerkhoven zit in zware financiële problemen. Het lot van de club ligt in handen van de spelers.

"Er is momenteel nog 5.000 euro in kas", zeggen voorzitter Smeyers en secretaris Machiels in HBvL. "Maar dat geld bewaren als een soort veiligheidsmarge. We zijn in de problemen gekomen omdat twee sponsors hun afspraken niet zijn nagekomen. Eéntje zou 20.000 euro neertellen voor drie seizoenen en een andere 10.000 euro, maar daar hebben we geen cent van gezien."

"Ondertussen zijn we er ook achtergekomen dat een aantal rekeningen niet betaald zijn. Het wordt moeilijk. We gaan aan de spelers vragen om tot het einde van het seizoen gratis te spelen. Met de reserven gaven we al algemeen forfait."

Kapitein Wim Boons wil het zinkende schip niet verlaten: "Ik zou graag het seizoen afmaken, maar ik voel er ook niks voor om me elke week belachelijk te laten maken moest blijken dat meerdere jongens toch willen afhaken. Ondertussen heb ik ook al enkele andere aanbiedingen op zak."

Romain Appeltans van het PC Limburg reageert ontgoocheld: "Wij zitten ook verveeld met deze situatie, het is echt zonde als er een provinciale club moet verdwijnen door financiële problemen. Dat moeten we toch proberen te vermijden."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Limburg (3B)

Nieuwste reacties