Ancelotti: "Professionele focus van Terry"

Wouter Laeremans
| 1 reacties
Ancelotti: "Professionele focus van Terry"
Foto: © SC

Carlo Ancelotti was natuurlijk blij met de drie punten, maar achteraf kreeg hij meer vragen over de overspelige John Terry dan over de wedstrijd. De coach hield de boot af.

“Het was een moeilijke match, want we konden niet spelen zoals we wilden. Burnley zette goed druk op het middenveld en maakte ons het leven zuur. In de tweede helft groeide hun vertrouwen en we werden moe. Maar op het einde ging het beter. We zetten hen goed vast en ik denk dat we de overwinning verdienden”, analyseert Ancelotti de match.

 “John (Terry, nvdr.) speelde een goede wedstrijd, niet alleen op Burnley maar ook tegen Birmingham. Zijn vorm is uitstekend”, gaat de manager in op de vragen over zijn ontrouwe verdediger. “Over zijn persoonlijk leven wil ik me niet uitspreken. Hij doet zijn job als een echte professional en dat straalt af op de club. Zijn kopbal was goed en dat is het enige waar ik als manager over wil spreken.”

De geruchten deden de ronde dat Terry zijn kapiteinsband zou moeten inleveren bij de Londenaren. De Italiaan was daar heel kort over. “Daar bestaat geen discussie over. John is kapitein en dat zal zo blijven. De spelers hebben nooit hun vertrouwen verloren in hem.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties