Hargreaves na zeventien maanden bijna terug voetballer

Hannes De Meyer
| 2 reacties
Hargreaves na zeventien maanden bijna terug voetballer
Foto: © SC

Owen Hargreaves timmert aan de weg terug. De middenvelder van Manchester United is al bijna anderhalf jaar bezig met revalideren, maar is nu bijna terug hersteld. De Canadese Engelsman richt zich op het Champions League-duel met AC Milan.

Sir Alex Ferguson hoopt Hargreaves tegen AC Milan voor de eerste keer in zeventien maanden terug te kunnen inzetten. "Maar we zullen zijn rentree niet gaan overhaasten", benadrukte de manager.

"Wij zijn zeer voorzichtig en geduldig met het herstel van Hargreaves." Zo traint de middenvelder twee dagen achtereen met het eerste of tweede elftal, om dan vervolgens zijn knieën wat rust te gunnen.

Hargreaves ziet dus na zeventien maanden eindelijk terug licht aan het einde van de tunnel. De middenvelder speelde op 21 september 2008 zijn laatste competitieduel tegen Chelsea.

Daarna sukkelde hij met zijn knieën, waaraan hij in zowel december 2008 als januari 2009 werd geopereerd. Verschillende complicateis zorgden ervoor dat de revalidatie nog langer duurde dan gepland.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties