"Jovanovic tekent bij Liverpool"

Yves Dekoning
| 6 reacties
"Jovanovic tekent bij Liverpool"
Foto: © SC

Volgens verschillende Engelse kranten heeft Milan Jovanovic een contract getekend bij Liverpool FC. Het hing al een tijdje in de lucht en nu zou de kogel helemaal door de kerk zijn.

Milan Jovanovic mag Standard in de zomer gratis verlaten en kon rekenen op interesse van een hele reeks clubs. De laatste dagen zag het er steeds meer naar uit dat Liverpool FC hem zou binnenhalen en volgens de Britse pers is het nu ook zo ver.

Jovanovic zou een overeenkomst hebben getekend die hem drie seizoenen aan Liverpool zou verbinden. Voor Rafael Benitez is het belangrijk dat de Servische international een vlot scorende spits is die ook als aanvallende winger wil opereren.

De Spanjaard geeft hiermee aan dat hij ook volgend seizoen nog bij de Reds aan het roer wil blijven. Jovanovic zou over drie seizoenen ongeveer twaalf miljoen euro kunnen verdienen op Anfield. Maar voor de 28-jarige aanvaller is het vooral belangrijk dat hij een kans zal krijgen bij een topclub.

Benitez zou nu werk willen maken van het aantrekken van Marouane Chamack. Ook de aanvaller van Bordeaux is in juni een vrije speler en mag dus al tekenen bij een andere club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties