Buyens: "Het zal hier spoken"

Gert-Jan Weyters
| 9 reacties
Buyens: "Het zal hier spoken"
Foto: © SC

Mechelen kan dit jaar revanche nemen voor de verloren bekerfinale van vorig jaar tegen Racing Genk. Yoni Buyens rekent op de supporters om Malinwa naar de overwinning te schreeuwen.

Yoni Buyens ontpopte zich als een van de sterkhouders op het middenveld van KV Mechelen. Hij beseft dat het moeilijk wordt tegen Gent, maar hij rekent op de supporters.

"Ik zie het hier uitdraaien op een heksenketel. Het zal hier weer spoken, nergens kan je de supporters beter ruiken. Standard heeft dat ook, maar ons stadion is compacter. Dat duwtje in de rug kan het verschil maken. Het moet voor de tegenstander niet leuk zijn om voor onze spionkop te spelen", aldus Buyens in HNB.

Zelf heeft de piepjonge Buyens al heel wat bekerervaring. "Vorig jaar werd ik met Lierse uitgeschakeld in de halve finales. Ik weet dus hoe het voelt om een finale te missen. Dat wil ik niet meer meemaken. Als Belgische voetballer krijg je maar weinig de kans om voor zoveel publiek te voetballen op de Heizel. Ik weet dus waarvoor ik het doe." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties