Van Moer: "Dacourt heeft geen recht van spreken"

Gert-Jan Weyters
| 13 reacties
Van Moer: "Dacourt heeft geen recht van spreken"
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Wilfried Van Moer is niet mals voor Olivier Dacourt in HBvl. Verder vindt hij Laszlo Bölöni nog steeds een klasbak.

Ondanks het vertrek van de Roemeense coach blijft Van Moer achter Laszlo Bölöni staan. "Ondanks zijn vroegtijdig vertrek blijf ik Bölöni een klasbak vinden. Anders was hij vorig seizoen nooit kampioen geworden. En hij toonde in de Champions League dat hij tactisch wel iets kon", laat de ex-speler van Standard weten in HBvl.

Van Moer ziet in de persoon van Dominque D'Onofrio een logische keuze. "Vorig seizoen zal er ook wel onenigheid geweest zijn, maar dit seizoen komt alle vuiligheid naar boven. Bölöni is een charmante man, maar de laatste tijd zag hij in elke journalist een vijand. Dominique D'Onofrio is geen slechte keuze als vervanger: hij kent het huis en heeft al bewezen dat hij een goeie trainer is."

Volgens de oud-international zijn de uitlatingen van Olivier Dacourt de druppel geweest. "Toch vind ik dat dat meer zegt over Dacourt dan over Bölöni. Dacourt heeft misschien een rijk palmares, maar in de matchen waarin hij op het veld stond, kroop hij rond als een schildpad. Dan heb je volgens mij weinig recht van spreken."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties