Van Nistelrooy meteen trefzeker voor HSV

Manuel Gonzalez
| 3 reacties

Ruud Van Nistelrooy heeft zijn debuut in de Bundesliga niet gemist. Hij scoorde meteen twee keer bij zijn tweede invalbeurt. Vorig week mocht de Nederlander enkele minuutjes voor tijd invallen bij Köln.

HSV speelde de moeilijke uitwedstrijd bij Stuttgart. Berg (0-1) en Träsch (1-1) zorgden ervoor dat de stand na 55 minuten in evenwacht was. Ruud Van Nistelrooy kwam in de 65ste minuut Petric aflossen bij de bezoekers.

Zijn invalbeurt ging niet onopgemerkt voorbij, want in de 75ste en 77ste minuut trof de ex-spits van Real Madrid telkens raak en hij bezorgde zijn team zo een belangrijke 1-3 zege.

Bayer Leverkusen blijft aan de leiding in de Bundesliga. Het won met 2-1 van Wolfsburg. Reinartz en Lenz (eigen doelpunt) scoorden voor Bayer, de Bosniër Dzeko scoorde tussendoor de gelijkmaker.

Werder Bremen haalde snoeihard uit bij Hannnover 96: 1-5 werd het. Rode lantaarn Hertha BSC schoot niet echt op met een 1-1 gelijkspel in eigen huis tegen Mainz. Bancé (ex-Lokeren en ex-G.Beerschot) scoorde voor de bezoekers. Bochum won met 2-1 van Hoffenheim. Maric (ex-Gent) speelde de hele wedstrijd.

Bayern speelt om 18u30 nog thuis tegen Borussia Dortmund.