Krijgt D’Onofrio de Luikse motor aan de praat?

Hannes De Meyer
| 5 reacties
Krijgt D’Onofrio de Luikse motor aan de praat?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond moet Standard vol aan de bak tegen Westerlo om uitzicht te blijven behouden op de play-offs. Het is de eerste wedstrijd van kersvers trainer Domonique D'Onofrio. Jan Ceulemans hoopt dan weer om zijn nieuw contract extra glans te geven.

Standard moet alles uit de kast halen om zich in de top-6 te handhaven. Met nog vier wedstrijden te spelen, staat het op een gedeelde zesde plaats met STVV. Het is de eerste wedstrijd van trainer Dominique D’Onofrio en assistent-trainer Jean-François De Sart.

Ook Westerlo is aan een zeer middelmatig seizoen bezig. Het staat op een magere twaalfde plaats met 25 punten. Zaterdag raakte bekend dat trainer Jan Ceulemans zijn contract bij Westerlo verlengde tot 2012.

Scheidsrechter Joeri Van De Velde inspecteerde zondagochtend de staat van het terrein op Sclessin. Hieruit blijkt dat het veld er speelklaar bijligt. De match wordt afgetrapt om 18u.


De selectie bij Standard:

De Rouches moeten het doen zonder de geblesseerden Angeli, Collet, Felipe en Cyriac.

Vermoedelijke ploegopstelling: Bolat, Marcos, Mangala, Sarr, Pocognoli, Witsel, Nicaise, Defour, Daerden, Mbokani, Jovanovic

De selectie bij Westerlo:
Jan Ceulemans mist de geblesseerden Ceesay, Ruiz en Christiaens. Ook nieuwkomer Liliu zit niet in de kern vanwege een blessure.

Vermoedelijke ploegopstelling: De Winter, Vanaudenaerde, Van Kerckhoven, Mravac, Delen, Annab, Farssi, De Petter, Iakovenko, Odita, Dekelver. (AN)


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties