Standard in extremis langs tien man van Westerlo

Fabian Morren
| 33 reacties
Standard in extremis langs tien man van Westerlo
Foto: © SC

Standard heeft thuis nipt gewonnen van tien Westerlo-spelers. Dankzij een doelpunt in de 89e minuut hielden de Rouches de drie punten thuis.

Dominique D'Onofrio staat nu aan het roer bij Standard en dat hebben Jovanovic en Mbokani geweten. Beide spitsen moesten vrede nemen met een plaats op de bank. Al na enkele minuten moest Westerlo met tien verder nadat Van Kerckhoven De Camargo aantikte en rood kreeg.

Onder impuls van een bedrijvige Carcela trokken de Luikenaars ten aanval, evenwel zonder echt kansen af te dwingen. De beste mogelijkheid in de eerste helft was nog voor de bezoekers, maar Bolat ranselde de poging van Annab uit zijn doel.

Ook in de tweede helft had de thuisploeg het moeilijk om echt gevaarlijk te zijn. De tien spelers van Westerlo kwamen amper in de problemen en leken op weg naar puntenwinst. D'Onofrio gooide in het laatste kwartier Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani in de strijd, en met resultaat. In de 89e minuut kopte Jovanovic de bal door tot bij Pocognoli en de linksachter deed Sclessin alsnog ontploffen. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties