9. Toni Poole: de echtgenote van John Terry

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
9. Toni Poole: de echtgenote van John Terry
Foto: © SC

Ze kwam de afgelopen weken vaak in de pers, dus stellen we ze vandaag ook aan u voor: Toni Poole, de (bedrogen) echtgenote van Chelsea-verdediger John Terry. Zij is de babe van de week!

In een tijd waarin alles geweten is over bijna alle vrouwen van bekende spelers, moeten we toch respect tonen voor Toni Poole. Zij slaagde er immers in om veel van haar privéleven verborgen te houden, zelfs voor de Engelse tabloids.

We weten wel dat John Terry en Toni samen opgroeiden in Barking and Dagenham, Oost Londen. Het koppel trouwde enkele jaren geleden in the Blenheim Palace in Woodstock, Oxfordshire. Het feest kostte ongeveer 1 miljoen euro en elke belangrijke Engelse voetballer was aanwezig, inclusief Wayne Bridge en zijn toenmalige vriendin Vanessa Perroncel, waar Terry later een affaire mee zou hebben.

Toni en John legden het afgelopen weekend terug bij in Dubai en zij geeft haar man een allerlaatste kans omdat hij zo een goede vader is. Ze zei ook dat ze nog steeds van hem houdt en dat dit de basis is van alles.
 
















Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties