Pienaar: "Everton voelt als mijn thuis"

Ward Callens
| 0 reacties
Pienaar: "Everton voelt als mijn thuis"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tijdens de afgelopen wintermercato werd Steven Pienaar meermaals gelinkt aan enkele Europese toppers. De Zuid-Afrikaan verkeert in de vorm van zijn leven en lijkt klaar voor een topclub, maar de oud-Ajacied wil gewoon voor Everton blijven spelen.

Steven Pienaar verkeert in bloedvorm en speelde zich de afgelopen weken in de kijker van meerdere buitenlandse clubs.  De Zuid-Afrikaan stond vorige maand nog in de belangstelling van onder meer Bayern München. Maar de Zuid-Afrikaan wil graag bij Everton blijven.

“Dit voelt als mijn thuis”, vertelt de 28-jarige middenvelder in Daily Mail. “De supporters zijn altijd goed voor me en ik geef altijd honder procent. Ik wil hier zeker langer blijven, waarom niet? Berichten over een vertrek zijn alleen maar geruchten. Ik voetbal hier absoluut met plezier.”

Pienaar heeft nog een contract tot medio 2011 bij de club van Marouane Fellaini en wil daar graag nog enkele jaartjes bij doen. Everton komt dit seizoen uit in de Europa League. Woensdag zette het Sporting Lissabon opzij met 2-1. Pienaar maakte de openingsgoal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties