Ferrera: "Ongeoorloofd wat Copa deed"

Nico Wieme
| 5 reacties
Ferrera: "Ongeoorloofd wat Copa deed"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Emilio Ferrera had er duidelijk de pest in na de late opdoffer die Genk aan Lokeren verkocht. De Waaslandse coach was evenmin te spreken over de rode kaart die doelman Barry Boubacar Copa zich liet aansmeren.

"Als je drie tegendoelpunten krijgt op pakweg twaalf minuten, dan wil dat zeggen dat er nog werk aan de winkel is", zei Emilio Ferrera voor de camera van Belgacom TV.

De Lokerencoach hekelde ook de manier waarop zijn doelman Barry Boubacar Copa zijn team in de steek liet. "Op die manier een rode kaart oplopen, is uit den boze. Waarom hij zo ziedend was, is voor mij een raadsel. Ik had hem aan de rust nochtans verwittigd dat hij geen polemieken moest zaaien. In de eerste helft had hij dat al een aantal keer gedaan. In de situatie waarin wij ons bevinden, kunnen we dergelijk gedrag missen als de pest."

"Ik ben teleurgesteld in het resultaat. Een gelijkspel hier op Genk zat er zeker in. Volgende week krijgen we een nieuwe kans. We gaan proberen om in onze volgende match niet meer de fouten te maken die we tegen Genk gemaakt hebben", aldus nog Ferrera.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties