Shawcross: "Ik had absoluut geen slechte bedoelingen"

Ward Callens
| 15 reacties
Shawcross: "Ik had absoluut geen slechte bedoelingen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arsenal-speler Aaron Ramsey werd zaterdag na een dik uur spelen van het veld gedragen na een horrortackle van Ryan Shawcross. De Stoke-verdediger kreeg rood en verliet huilend het veld. "Ik had geen kwade wil", zei Shawcross nadien.

Aaron Ramsey moest zaterdagavond met een gebroken enkel naar het ziekenhuis worden overgebracht. De beloftevolle Welshman zal lange tijd niet meer op een voetbalveld staan. Dat heeft hij te danken aan Ryan Shawcross, de verdediger van Stoke City die hem na 65 minuten spelen van het veld stampte.

De 22-jarige Shawcross was duidenlijk aangedaan van zijn drieste daad en excuseerde zich bij Ramsey. “Ik ben zwaar ontsteld door de blessure van Aaron en mijn gedachten zijn bij hem. Ik zou hem mijn beste wensen willen overmaken voor een spoedig herstel”, aldus Shawcross.

De rechterverdediger blijft er wel van overtuigd dat hij niet met kwaad opzet handelde. “Er was absoluut geen kwade wil gemoeid met die tackle”, zei hij. “Ik zou nooit een collega-voetballer van het veld trappen.”

Via een officieel statement liet ook Stoke City weten begaan te zijn met het lot van Aaron Ramsey, maar wilde het ook benadrukken dat er absoluut geen kwaad opzet in het spel was. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties