Portsmouth nu toch nog gered?

Manuel Gonzalez
| 2 reacties
Portsmouth nu toch nog gered?
Foto: © SC

Een zakenman uit Nieuw-Zeeland is mogelijk geïnteresseerd om de noodlijdende club Portsmouth over te kopen.

Ook vorige week was de groep rond de Nieuw-Zeelandse zakenman Victor Cattermole al in Engeland om te praten over een eventuele deal met Pompey. Maar de overeenkomst ketste af. Deze week hebben beide partijen nog eens gepraat en zowel Portsmouth als de Nieuw-Zeelander zien de toekomst positief in.

Indien de deal snel rond geraakt kan Portsmouth mogelijk de negen strafpunten nog vermijden. De Engelse voetbalbond besliste vorige week dat de club negen punten in mindering zou krijgen als gevolg van het feit dat Portsmouth onder curatele is geplaatst.

De curator van de club lijkt ook positief over de deal met de Nieuw-Zeelanders en wil de negen strafpunten vermijden. Portsmouth won zaterdag immers met 1-2 bij Burnley en heeft nog steeds kans op het behoud. Bovendien zit de club nog in de kwartfinales van de FA Cup die komend weekend afgewerkt worden.

"Het is nog niet zo erg gesteld met Portsmouth", zei de Nieuw-Zeelandse zakenman Cattermole. "Mogelijk kunnen we dit seizoen nog veel veranderen en wie weet in schoonheid eindigen. Maar dan zullen we wel snel een beslissing moeten nemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties