Boi: "Nu trekt iedereen aan hetzelfde zeel"

Nico Wieme
| 1 reacties
Boi: "Nu trekt iedereen aan hetzelfde zeel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met twee doelpunten tegen Lokeren kroonde Frederik Boi zich tot 'Man van de match' bij Cercle Brugge. De middenvelder heeft een verklaring voro de metamorfose van zijn ploeg sinds Nieuwjaar.

Voor Frederik Boi is dit een raar seizoen. De Bruggeling begon als titularis aan het seizoen, dan kwam Hans Cornelis en geraakte hij uit de ploeg. Op dit moment heeft hij zijn stek op het Cerclemiddenveld stevig in handen. "Dit is voor iedereen een leerrijk seizoen: voor mezelf, de coach en de vereniging", vertelde Boi ons na afloop van de 4-0-zege tegen Lokeren.

De middenvelder verduidelijkte onmiddellijk wat hij daarmee bedoelde. "We hebben geleerd dat we aan hetzelfde zeel moeten trekken om resultaten te halen. Dat was in de eerste ronde niet altijd het geval. Daar was niet altijd kwade wil mee gemoeid. Je zag toen spelers die bal vroegen, maar dat eigenlijk niet wilden. Nu wil iedereen de bal en is het vertrouwen groot."

Mag Cercle nog van play-off 1 dromen? "Nu bekampen we Westerlo, daarna STVV. Die hebben niets meer te winnen of verliezen. Zolang het mathematisch mogelijk is, moeten we erin blijven geloven. Onze coach (Glen De Boeck, red.) wil dat ook zo. De kans is klein, maar we gaan er wel voor", aldus Boi nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties