Iachtchouk: "Geluk is het verschil met heenronde"

Nico Wieme
| 3 reacties
Iachtchouk: "Geluk is het verschil met heenronde"
Foto: © SC

Oleg Iachtchouk werkte weer hard voor Cercle. De Oekraïner scoorde kort na de pauze de 3-0 tegen Lokeren en deed daarmee de boeken dicht.

Cercle rukt na 21 op 24 op in het klassement. Met zijn achtste doelpunt van het seizoen had Oleg Iachtchouk een voet in de 4-0-zege tegen Lokeren. "Het hadden evengoed twee goals kunnen zijn", lachte de Cerclespits na afloop van de match. "Bij mijn tweede poging plaatste ik de bal te veel. Met wat meer geluk ging die ook tegen de touwen. Anthony Portier had mij trouwens voorspeld dat ik zou scoren. We spelen samen veel op de play-station."

Dankzij deze zege rukt Cercle verder op in de stand. "Aan play-off 1 wil ik nog niet denken. We bekijken het week per week. Misschien dat we het nog halen met een beetje geluk. Laat ons daar echter niet te veel aan denken, anders loopt het zeker fout."

Met een opmerkelijke 21 op 24 is groen-zwart bezig aan een enorm sterke reeks. Iachtchouk heeft daar een verklaring voor. "We hebben nu het geluk dat we voor Nieuwjaar niet hadden. Ikzelf ben niet belangrijk voor dit team. Iedereen vervult zijn taken zoals het moet. We vormen een hecht geheel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties