Borkelmans: "United dwong geen enkele uitgespeelde kans af"

Borkelmans: "United dwong geen enkele uitgespeelde kans af"
Foto: © SC

Dender-coach Vital Borkelmans zit nog altijd verveeld met de nederlaag van zijn team tegen KVSK United.

Dender leed zijn eerste nederlaag onder nieuwe trainer Vital Borkelmans. Dat gebeurde uitgerekend tegen KVSK United, waar zijn boezemvriend Franky Van der Elst aan de slag is.

"De overwinning gaat naar de ploeg die in feite geen enkele uitgespeelde kans afdwong. We gaven de goals gewoon weg. De Limburgers hadden de verdienste onze foutjes af te straffen. Wij dwongen twee glasheldere kansen af, maar Munyaneza kon ze niet benutten."

"Ik wil er me achter de vele afwezigheden niet wegsteken, maar tegen United hebben we toch aangevoeld dat we bepaalde sterkhouders misten. Ik ben wel ontgoocheld in bepaalde spelers. Er waren er die het gewenste niveau niet haalden."

"Het ontbrak ons hierbij aan een tikkeltje geluk. Op de voorzet van Van Den Brandt ging de Rwandees goed in duel en iedereen zag de bal erin gaan, maar hij belandde aan de verkeerde kant van de bal. Bij de tweede mogelijkheid kwam hij net iets te laat."

"Of we nu uitgeteld zijn voor de eindronde? Er zijn nog tien wedstrijden. Als we een reeks neerzetten zoals we reeds deden, dan blijft alles mogelijk. Indien blijkt dat we geen aanspraak kunnen maken op een eindrondeticket, dan zullen de jongeren straks hun kansen krijgen. Dan werken we gewoon naar het komende seizoen toe", zei de Limburger in HLN.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 1-1 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties