Higuain hoopt om WK-topschutter te worden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Higuain hoopt om WK-topschutter te worden
Foto: © SC

Gonzalo Higuain (foto), spits van Real Madrid en de Argentijnse nationale ploeg, hoopt op een succesvol WK. Niet enkel voor de ploeg, maar hijzelf wil scoren. Higuain wil niets liever dan WK-topschutter worden.

Gonzalo Higuain lijkt pas dit seizoen helemaal door te breken bij Real Madrid. Hij scoorde al zestien keer in negentien competitiewedstrijden en staat na Lionel Messi en David Villa derde op de topschutterslijst in Spanje. Vorige week was hij nog goed voor de enige treffer voor Argentinië bij de vriendschappelijke oefenpot in München tegen Duitsland (0-1-winst, nvdr).

"Het is mijn droom om op het WK topschutter te worden. Ik maak een goede periode door in Madrid en ik wil die lijn graag doortrekken op het WK. Ik denk dat ik een goed koppel kan vormen met Lionel Messi. We speelden nog niet vaak samen, maar daar kunnen we nog aan werken als het aan de voorbereiding beginnen voor het WK", aldus Higuain op ESPN.

Higuain is er van overtuigd dat hij uitstekend zal presteren in Zuid-Afrika. "Ik ben nu gewend aan de druk om te moeten presteren. Bij mijn club is het wekelijks van dat. Bij Argentinië is dat hetzelfde. Ik ben nu de stress gewoon en heb er geen problemen meer mee", besluit Higuain.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties