Ronaldinho blijft hopen op het WK

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Ronaldinho blijft hopen op het WK
Foto: © SC

Ronaldinho (foto) moet volgens de recente uitlatingen van Braziliaans bondscoach Carlos Dunga vrezen voor zijn plaats op het WK. Dunga lijkt nu al ongeveer de 23 namen te kennen voor de WK-eindronde straks in juni in Zuid-Afrika.

Ronaldinho werd onlangs niet geselecteerd door Carlos Dunga voor een oefeninterland in Londen tegen Ierland. De bondscoach leek de deur helemaal dicht te gooien door te stellen 'dat spelers komen, en dat spelers gaan'. Ronaldinho blijft ondanks alles toch optimistisch.

"Ik speel momenteel goed bij AC Milan en ik geloof echt dat ik nog deel kan uitmaken van de selectie voor het WK. Ik heb het dan niet alleen over het komende WK, maar ook over dat in 2014. Het is echt een droom om een WK te mogen spelen in eigen land. Ik ga er hard voor werken om dat te bereiken", aldus Ronaldinho.

Ronaldinho speelde al 87 interlands, maar is nu al een tijdje niet geselecteerd door Dunga. "Ik speel nu net zo goed als destijds bij Barcelona, maar het verschil is dat we daar wel veel prijzen wonnen. Dat ontbreekt nu nog bij Milan, maar individueel ben ik nu even goed als toen."

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties