Rooney is fit voor vanavond

Manuel Gonzalez
| 1 reacties
Rooney is fit voor vanavond
Foto: © SC

Goed nieuws voor Man Utd en zijn fans: Wayne Rooney kan vanavond gewoon spelen in de Champions League tegen Milan.

Dat is waarschijnlijk wel minder goed nieuws voor Milan, dat mogelijk toch hoopte op een afwezigheid van de Engelse international. Want in de heenwedstrijd bezorgde hij de Italianen met twee goals toch een halve kater.

Rooney geraakte geblesseerd in de finale van de League Cup tegen Aston Villa en speelde daarna op woensdag nog een hele wedstrijd met Engeland tegen Egypte, tegen de zin van zijn manager sir Alex Ferguson.

"Rooney had last van een gezwollen knie en had beter maar één helft gespeeld tegen Egypte", zei Ferguson. "Daarom liet ik hem zaterdag ook aan de kant in Wolves. Gelukkig konden we ook zonder hem winnen. Ondertussen in de zwelling wat weggetrokken. Het is veel belangrijker dat hij vanavond erbij is."

"We moeten ons niet blindstaren op die 3-2 voorsprong. Gewoon ons spel spelen is de boodschap en niet speculeren op 0-0. Want als je 0-1 achterkomt kan het nog wel eens heel vervelend worden. Het is dus gewoon de bedoeling om te spelen zoals altijd, voor de zege. Ik hoor dat Beckham zal starten. Hij wordt een groot gevaar met zijn voorzetten. Ook met Ronaldinho en Inzaghi is het altijd opletten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties