Hazard scoort in Bordeaux (video)

Philippe Crols
| 0 reacties
Hazard scoort in Bordeaux (video)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eden Hazard heeft opnieuw van zich doen spreken in Frankrijk. De jonge Rode Duivel bracht Lille op voorsprong op bezoek bij leider Bordeaux. Helaas voor onze landgenoot werd het nog 3-1. De andere Belgen bakten er opnieuw niet veel van.

Eden Hazard (foto) was bij Lille op bezoek bij Bordeaux andermaal titularis en zette zijn ploeg halverwege de eerste helft op voorsprong. Hij werd goed aangespeeld en snelde richting doel om de 0-1 binnen te schieten. De Rode Duivel maakte de negentig minuten vol, maar verloor uiteindelijk met 3-1. Lille is nu vijfde op vijf punten van leider Bordeaux, dat nog een match minder gespeeld heeft. 

De goal van Hazard in Bordeaux is het eerste doelpunt in deze korte samenvatting.

 

Doelpuntenloze Mirallas

Kevin Mirallas mocht voor het eerst sinds lang nog eens aan de start van een Franse competitiewedstrijd komen. Met Saint-Etienne kreeg hij Nancy over de vloer. Mirallas maakte geen onvergetelijke indruk (van L’Equipe kreeg hij een 4) en werd een kwartier voor tijd gewisseld. Het is al van mei vorig jaar geleden dat onze landgenoot nog eens scoorde voor Saint-Etienne in een officiële match. De wedstrijd eindigde op 0-0 en dus blijft het voor Saint-Etienne toch knokken tegen de degradatie.

Le Mans en Roland Lamah staan er nog veel slechter voor dan Saint-Etienne en Mirallas. Le Mans verloor zaterdag bij Auxerre met 2-1. Ook Lamah begon in de basis en kreeg net als Mirallas een 4 op de website van L’Equipe. Net als Mirallas werd ook de Belg van Le Mans een kwartier voor tijd gewisseld.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties