CSKA Sofia dreigt Bulgaarse competitie te verlaten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
CSKA Sofia dreigt Bulgaarse competitie te verlaten

Het bestuur van CSKA Sofia is woedend. De Bulgaarse club werd door de voetbalbond van het land veroordeeld tot een 0-4-forfaitnederlaag, drie thuiswedstrijden op neutraal terrein en een grote boete. De club dreigt uit de competitie te stappen.

CSKA Sofia kreeg die straffen nadat supporters afgelopen weekend tijdens de thuiswedstrijd tegen Lokomotiv Mezdra het veld bestormden bij een 0-1-tussenstand. Dimitar Borisov, de voorzitter van CSKA Sofia, is woedend. "Iedereen weet dat ik veel kan verdragen, maar dit gaat toch te ver. Ik ben momenteel serieus aan het overwegen de club uit de competitie te halen. Het is duidelijk dat de bestuursleden van de voetbalbond deze beslissingen hebben genomen onder druk. Dat kan gewoon niet anders", aldus Borisov.

"Trainer Ioan Andone heeft me vandaag op de hoogte gebracht dat hij aan opstappen denkt", zegt Borisov nog die meent dat de thuisfans werden uitgedaagd. Tijdens de wedstrijd was er geen politie aanwezig in het stadion omdat CSKA weigerde de veiligheidskosten te betalen.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties